Pagina's

zaterdag 24 december 2011

Inspiratieweken Beeldhouwen op 't Oosterhof

Voor een inspirerende beeldhouwvakantie hoef je niet meer naar Frankrijk of ItaliĆ«. Op de grens van de Achterhoek en Twente vind je beeldhouwcentrum 't Oosterhof. Je kunt bij ons onder de inspirerende en deskundige begeleiding van docenten beeldende vorming de fijne kneepjes van het beeldhouwen leren en ook nog genieten van het prachtige coulisselandschap. Als extra onderdeel van je beeldhouwvakantie,  kun je deelnemen aan een inspirerende workshop die je inspiratie vrijmaakt en je losweekt van je dagelijkse beslommeringen.
Tijdens de inspiratieweek in mei kun je leren je levenskracht te voelen en vrij te laten aan de hand van je aura en chakra's. En in de inspiratieweek van juni zullen prachtige muzikale klanken je geest vrijmaken en betoverend inspireren.

En de Achterhoek ... je bent er zo! Vanuit de Randstad is het slechts anderhalf uur tot twee uur  rijden en ook met het openbaar vervoer zijn wij bereikbaar. De bus stopt bij ons voor de deur en wij zorgen voor een fiets, waarmee je naar je B&B kunt reizen en waarmee je de omgeving kunt verkennen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten